Miss Mix - Trendikkäin yhteisö

30.3.2012 | 11:08

> sekavaakin sekavampi hihkutuspostaus!

Heippa! Musta ei nyt ole taas hetkeen kuulunut, syynä se että oon ollut sairaana ja tällä hetkellä oon Vuokatissa!

Tultiin siis viime lauantaina ja huomenna ois lähtö takaisin Pohjanmaalle. Kiva viikko on ollut vaikkakin muutama ekapäivä meni sairastaessa (lue = elokuvia tuijottaessa ja mässäillessä .... sen verran puhtia aina löytyi että jaksoin lähteä kauppaan lisää syötävää ostamaan!).

Mulla ei oletettavasti oo ollut täällä minkäänlaista nettiyhteyttä, lukuunottamatta iskän kännykkää. Mun oma kännykkä on tuollainen pari vuotta vanha halpa kapistus, joten mä oon varmaan oikeasti jäänyt noista puhelinten käytöstä jälkeen! Mulla menee hermo kokoajan tohon iskän Nokia N8:siin, sorminäppäryys tuntuu kovin puuttelliselta sen kanssa. En siis todellakaan ole sen kanssa alkanut mitään postausta vääntämään, tulis rumaa jälkeä. Facebookkiin sentään sain statuksen päivitettyä, yay minä!

Tänään tosiaan hurjan lagimisen ja manauksen jälkeen onnistuin jujuttamaan sillä itseni MissMixin sivulle ja huomasin että 10 äänestykseen päässyttä blogia oli julkaistu. Kauhean jännityksen vallassa sivu auki ja tadaa, siellähän sitä oltiin! Kiitoskiitos raadille ja on varmaan sanomattakin selvää että kaikki äänet on enemmän kuin tervetulleita. Kiitos jo etukäteen kaikille äänestäjille, oishan se huippua olla siellä top vitosessa!

Samalla hetkellä iski tunne että nyt on pakko päästä päivittämään, takki niskaan ja olin jo lähdössä mökiltämme kohti kylpylää (siellä on yksi kone _kylpylän asiakkaiden_ käyttöön, kröhöm...) kunnes viereisessä asunnossa lomaileva tätini tuli ja sanoi että meillähän on tuolla kone! Joten tässäpä sitä istuskellaan ja päivitellään, kuvia ei nyt ole koska USB-piuhaa ei ole mukana.

Sen sijaan saatte jonkinsortin kevennykseksi tältä koneelta löytyneitä, viime pääsiäisenä tätini miehen kameralla ottamiani kuvia :D Mun kuvaustaidot oli tuossa vaiheessa jotain taivaallista ... Älkää naurako. Viimeisessäkin horisontti ihan suorassa!

Huomenna lähdetään tosiaan ajelemaan kotia kohti, mulla on vielä järkyttävän paljon tekemättä rästiläksyjä mutta pyrin silti tekemään teille jo illalla postauksen.

Ihanat viikonloput kaikille! <3

Incorrect please try again
Kirjoita tähän yllä olevan laatikon sanat: Enter the numbers you hear: